Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
6 berichten.
Karina Karina uit Eindhoven heeft geschreven op 5 december 2019 om 13:45
Bedankt voor het verzorgen van de geluidsmaterialen van mijn evenement van vorige week.
Bernhard Olenroot Bernhard Olenroot uit Eindhoven heeft geschreven op 10 november 2017 om 22:09
Graag wil ik jullie bedanken voor het neerzetten van goed geluid,op de buren dag september 2017 ik had een fijn optreden achter gelaten,waar ik nu nog op terug kijk,super thanks RBQTS
Beheerdersantwoord van: jslp
Beste Bernhard (RBQTS) Daar doen we het voor. samen maken we er een leuk evenement van. En jij was ook top. Tot de volgende samenwerking.
Anica Pongers Anica Pongers uit Veldhoven heeft geschreven op 9 november 2017 om 00:32
Beste Johan en Heidi, bedankt voor het verzorgen van het geluid voor mijn optreden! Jullie zijn fijne mensen met het ? op de goede plaats, die mij op mijn gemak stellen. Door de goede kwaliteit kan ik het beste van mijzelf laten horen en daar word ik blij van!!? Dankjulliewel voor jullie support en de fijne samenwerking!!? Ook hebben jullie een geweldige service wat betreft de verhuur van artikelen voor een feest. Ik denk nog altijd aan mijn onvergetelijke 40ste verjaardag. Mede mogelijk gemaakt door jullie topservice! Een lieve groet van Anna McRose?
Beheerdersantwoord van: jslp
Beste Anna Mc Rose, We hebben het met veel plezier gedaan. En de samen werking was top. Hier doen we het voor zodat we samen een goede show neer kunnen zetten. En op naar de volgende samenwerking. Ook jij was top met je optreden.
Anton Anton uit Eindhoven heeft geschreven op 8 november 2017 om 12:04
Johan ons geluidsmanneke, Altijd als je ons geluid verzorgd bij onze optredens. En waar we ook staan of dat nu buiten is, of binnen dat maakt helemaal niet uit. Wij staan altijd relaxt op het podium. We horen ons zelf goed op podium. Alles staat super goed ingesteld. En vooral de complimenten van onze gasten. Johan het is must om met jou te werken. Greatz Je belze vrienden
Frank Bullens Frank Bullens uit eindhoven heeft geschreven op 19 december 2016 om 19:29
Top bedrijf!leuke mensen, goede sound!ga zo door!!!!
Ron Ron uit Einhoven heeft geschreven op 16 december 2016 om 17:16
Johan het geluid was weer top jongen.