Biografie

Zit ik mijn muzikale carrière eens door te nemen. Die is begonnen in de jaren 80. Nee niet als zanger maar als Roadie daarna als dj/geluidstechnici. Heb ik een leuke mooie loop baan die ik graag voortzet. Als dj door heel Nederland en Belgie gewerkt. Wel eens artiesten gehad die onbekend waren en zullen blijven. Maar ook die bekend zijn geworden. In gekke zalen gestaan en op gekke locaties. En dan neem je zoiets als de officiers mess van de marine in Den helder. Maar ook gewone zaaltjes of studente huizen. Begin jaren 90 een dj cursus gevolgd waar ik wel veel aan heb gehad.

In 93/ 94 bij 2 radiostations gewerkt radio Mistral in Geldrop en het l.o.b in Best is ook leuk. Te bedenken dat er zoveel mensen naar je luisteren en je het niet weet. Zoiets is grandioos. ook in de jaren 90 een tijdje het geluid gedaan voor Peter Smulders helaas is deze man te jong overleden. En dan sta je in Helmond bij een voetbal club met deze zanger en dan heb je gast optredens van verschillende zangers, een ervan was Jack van Raamsdonk of met Carin zong toen Country muziek. Dit waren wel altijd gezellige avonden en goed eten.

In 2007 hebben we erotische show van geluid en licht voorzien. Bij deze show hadden ze het buro van Wendy Somers ingeschakeld. Ook erg leuk om te doen. In 2010 hebben we het geluid in Belgie gedaan tijdens een spirituele dag. En zo zijn we dan al meer dan 30 jaar actief in de muziek. Met nu een verhuur / verzorgings bedrijf van geluid licht en partyverhuur. Hebben we een I.A.B opleiding gedaan. En verzorgen we regelmatig het geluid voor artiesten, koren, bandjes en evenementen. En kom je ons ook tegen als ze geluid nodig hebben voor toespraken of presentaties. Ook wat we met veel plezier doen zijn beginnende bandjes begeleiden zowel in het geluid als bij hun optredens. Dit ook weer door heel Nederland en Belgie. Ik hoop dat ik er nog vele jaren er lekker actief in kan blijven. Ik geniet er nog dagelijks er van.

Groetjes en veel muziek plezier,

Johan van Veelen